Одређивање параметара процене статуса јетре и статуса гвожђа код физички активних мушких особа
Неда Тривић
интегрисане академске студије
2022-09-15
35
Предности и ограничења дијетарних интервенција
Ирина Рабреновић
интегрисане академске студије
2022-06-27
36
Одређивање целулозе у комерцијалним узорцима семенки за људску употребу
Јован Павловић
интегрисане академске студије
2022-04-08
37
Улоге кверцетина у организму и заступљеност суплемената са кверцетином на тржишту Србије
Виолета Аћимовић
интегрисане академске студије
2022-02-04
38
Анализа нутритивног уноса жена у репродуктивном добу које су на редукционим дијетама
Марина Зец
интегрисане академске студије
2021-09-02
39
Утицај краткорочне суплементације магнезијум - оксидом на статус магнезијума
Анђела Николић
интегрисане академске студије
2021-06-16
40
Опште особине хидросолубилних витамина
Ања Цвијетић
интегрисане академске студије
2020-12-30
41
Правилна исхрана у промоцији имунског система
Оља Ћук
основне студије
2020-12-02
42
Значај исхране у промоцији имуног система
Милица Луковић
интегрисане академске студије
2020-09-30
43
Хемијске и нутритивне карактеристике липосолубилних витамина
Ивана Малишић
интегрисане академске студије
2020-09-29
44
Одређивање садржаја магнезијума у дијететским суплементима атомском апсорпционом спектроскопијом
Тамара Чепић
интегрисане академске студије
2020-09-29
45
Значај правилне исхране и суплементације код младих спортисткиња
Ана Миловановић
интегрисане академске студије
2020-09-25
46
Нутритивне карактеристике и биолошки активна једињења тропа цвекле
Марија Лончар
интегрисане академске студије
2020-09-11
47
Дефицити енергетског уноса и нутријената
Алекса Манчић
интегрисане академске студије
2020-08-06
48
Хемијске и нутритивне карактеристике интензивних заслађивача
Милан Томић
основне студије
2020-07-20
49
Дијетарне интервенције у смањењу ризика хроничних незаразних болести
Никола Јаковљевић
интегрисане академске студије
2020-06-26
50
Карактеристике исхране спортиста и рекреативаца
Ивана Ђурђевић
интегрисане академске студије
2020-06-26
51
Нутритивни дефицит витамина Б12
Наташа Ракита
основне студије
2020-06-19
52
Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Урош Чакар
докторске академске студије
2020-06-13
53
Одређивање површински активних материја у предметима опште употребе
Ана Ћирковић
интегрисане академске студије
2020-06-11
54
Промена концепта здраве исхране у складу са захтевима за одрживу производњу
Јована Марковић
интегрисане академске студије
2019-09-30
55
Испитивање нутритивних карактеристика и здравствене исправности узорака погаче голице
Милена Тодоровић
интегрисане академске студије
2019-09-30
56
Дијетарне интервенције код жена са синдроном полицистичних јајника
Милица Ранковић
интегрисане академске студије
2019-09-30
57
Значај и потребе уноса протеина у исхрани физички активних особа
Јелена Милосављевић
интегрисане академске студије
2019-09-25
58
Трудноћа и лактација-нутритивне потребе и улога дијететских суплемената
Милица Васиљевић
интегрисане академске студије
2019-09-03
59
Нутритивни значај растворних дијетних влакана у исхрани
Маријана Димитријевић
интегрисане академске студије
2019-08-08
60
Садржај и активност антиоксидативних једињења у воћу и поврћу
Исидора Илић
интегрисане академске студије
2019-07-12
61
Супстанце које ометају ендокрину функцију као контаминанти у храни
Ана Млађеновић
интегрисане академске студије
2019-07-11
62
Биолошки активне компоненте хране у промоцији здравља кардиоваскуларног система
Катарина Видић
основне студије
2019-05-27
63
Гојазност код деце и малнутриција - значај дијетарних интервенција
Игор Лаић
интегрисане академске студије
2019-04-15
64
Поједини режими исхране у терапији гојазности
Војин Поповић
интегрисане академске студије
2018-11-09
65
Дијетарне препоруке у земљама Европе - сличности и разлике
Јована Василић
интегрисане академске студије
2018-11-05
66
Дијететски суплементи у редукцији телесне масе
Тијана Мијатовић
основне студије
2018-10-02
67
Дијетарне интервенције у превенцији кардиоваскуларних болести
Дуња Миленковић
интегрисане академске студије
2018-07-10
68
Правилна исхрана у периоду повећане физичке активности
Јована Јовановић
интегрисане академске студије
2018-04-20
69
Одређивање садржаја токоферола у биљним уљима као параметра квалитета
Милица Басић
интегрисане академске студије
2018-01-30
70
Утицај физичке активности на нутритивни статус
Јелена Медојевић
интегрисане академске студије
2017-09-28
71
Значај витамина Д код физички активних особа
Јована Медојевић
интегрисане академске студије
2017-09-28
72
Дијететски суплементи у превенцији дијабетес мелитуса тип II
Тамара Неговановић
интегрисане академске студије
2017-09-26
73
Одређивање садржаја полифенола и антиоксидативне активности у узорцима какао праха са домаћег тржишта
Марија Милојевић
интегрисане академске студије
2017-09-01
74
Утицај суплементације сојем Lactobacillus helveticus L10 на маркере имунолошког и оксидативног статуса врхунских спортиста
Danica Michaličkova
докторске академске студије
2017-06-14
75
Одређивање садржаја теобромина у какао производима
Јована Јовановић
интегрисане академске студије
2017-05-18
76
Опште карактеристике липосолубилних витамина
Драгана Видаковић
интегрисане академске студије
2017-05-04
77
Правилна исхрана у превенцији Diabetes mellitusa тип 2
Александар Гајић
интегрисане академске студије
2017-02-28
78
Утицај оралне примене Lactobacillus rhamnosus LA68 i Lactobacillus plantarum WCFS1 на имунолошке и метаболичке параметре мишева у условима експериментално индуковане неалкохолне масне јетре
Невена Ивановић
докторске академске студије
2016-09-30
79
Улога масти у исхрани спортиста
Милан Маргетић
интегрисане академске студије
2016-09-30
80
Улога исхране у Паркинсоновој болести
Јелена Јовановић
интегрисане академске студије
2016-09-29
81
Употреба ергогених средстава у популацији спортиста
Драгица Матић
интегрисане академске студије
2016-09-29
82
Заступљеност физичке активности у студентској популацији
Драгана Рафаиловић
интегрисане академске студије
2016-09-07
83
Значај и примена кетогене дијете
Марија Арсеновић
интегрисане академске студије
2016-09-07
84
Правилна исхрана у превенцији обољења доњих партија гастроинтестиналног тракта
Наташа Ћук
интегрисане академске студије
2016-08-26
85
Правилна исхрана код жена у менопаузи
Наташа Јовановић
интегрисане академске студије
2016-03-16
86
Дијетарне интервенције у смањењу ризика настанка малигних болести
Јелена Селаковић
интегрисане академске студије
2016-02-02
87
Утицај суплементације пробиотиком Lactobacillus helveticus L10 на промоцију здравља имунског система код врхунских спортиста
Бојан Брезавшчек
интегрисане академске студије
2016-02-02
88
Дијететски суплементи са ензимима у промоцији здравља дигестивног система
Даница Недовић
основне студије
2016-01-14
89
Актуелне дијетарне препоруке за превенцију кардиоваскуларних обољења
Јелена Петронијевић
интегрисане академске студије
2015-11-30
90
Дијетарне интервенције код неуродегенеративних обољења
Неда Томић
интегрисане академске студије
2015-10-08
91
Значај примене пробиотских микроорганизама у педијатријској популацији
Марија Илић
интегрисане академске студије
2015-09-28
92
Одређивање садржаја укупних полифенола у антиоксидативне активности у одабраним врстама зеленог лиснатог поврћа
Ивана Ташковић
интегрисане академске студије
2015-06-12
93
Медицинска нутритивна терапија поремећеја исхране
Неда Станчић
основне студије
2015-03-20
94
Антиоксидативне особине одабраних врста зеленог лиснатог поврћа
Милица Танасковић
интегрисане академске студије
2015-03-06
95
Потребе за уносом макронутријената код физички активних особа
Небојша Јаковљевић
основне студије
2015-03-02
96
Оптимална исхрана адолесцената
Јована Станојевић
интегрисане академске студије
2014-11-14
97
Дијетарне интервенције у превенцији метаболичког синдрома
Александра Лаковић
интегрисане академске студије
2014-11-06
98
Карактеристике исхране старије популације
Душица Трифуновић
интегрисане академске студије
2014-10-06
99
Значај исхране код особа оболелих од Паркинсонове болести
Јелена Лекић
интегрисане академске студије
2014-10-01
100
Испитивање утицаја укупних дијетних влакана и резистентног скроба на смањење фактора ризика за појаву дијабетес мелитуса типа 2 код гојазних пацијената са поремећеном гликорегулацијом
Маргарита Додевска
докторске академске студије
2014-09-30
101
Значај пробиотика у спортској исхрани
Невена Драшковић
интегрисане академске студије
2014-09-29
102
Утицај суплементације алфа-липонском киселином на параметре оксидативног стреса и антиоксидативне заштите код оболелих од схизофреније
Бојана Видовић
докторске академске студије
2014-07-19
103
Нежељене реакције на храну
Урош Ерац
интегрисане академске студије
2014-07-10
104
Значај оптималног уноса протеина код спортиста и опште популације
Драгана Пантовић
интегрисане академске студије
2014-07-08
105
Нутритивни значај пробиотских микроорганизама
Анђелка Гајовић
основне студије
2014-04-24
106
Значај оптималне исхране у превенцији малигних болести
Марко Деспотовић
интегрисане академске студије
2014-02-26
107
Значај Медитеранске дијете у промоцији здравља кардиоваскуларног система
Милица Филиповић
основне студије
2014-02-18
108
Анкета о навикама у исхрани трудница на територији града Београда
Милица Ђорђевић
основне студије
2013-12-25
109
Значај исхране код пацијената са психијатријским поремећајима
Кристина Колачек
интегрисане академске студије
2013-10-28
110
Значај исхране код особа оболелих од епилепсије
Срђан Муњиза
интегрисане академске студије
2013-10-28
111
Значај и потребе за уносом витамина и минерала код деце предшколског и млађег школског узраста
Огњен Тодоровић
основне студије
2013-09-30
112
Правилна исхрана у промоцији здравља горњих партија GIT-a
Олга Ђурић
основне студије
2013-07-12
113
Ризици суплементације у спорту
Новица Крагујевић
основне студије
2013-06-14
114
Оптимална исхрана у спортској активности
Владан Томовић
интегрисане академске студије
2013-05-27
115
Значај оптималне исхране у превенцији дислипидемија
Ана Миланковић
интегрисане академске студије
2013-05-15
116
Утицај термичког третмана на поједине минералне материје
Јелена Лазовић
основне студије
2013-04-26
117
Утицај термичког третмана на садржај витамина Ц у намирницама
Невена Јуруковић
основне студије
2013-04-12
118
Значај јода у исхрани
Александра Дамњановић
интегрисане академске студије
2013-04-08
119
Медицинска нутритивна терапија у превенцији диабетес меллитуса типа 2
Милош Радуновић
интегрисане академске студије
2013-04-03
120
Методе испитивања квалитета меда
Милена Миленковић
интегрисане академске студије
2013-03-29
121
Хемијска анализа састава пекарских производа
Јасмина Урошевић
основне студије
2013-02-27
122
Биолошки активна једињења са дермопротективним деловањем
Марија Николић
основне студије
2012-12-21
123
Утицај суплементације астаксантином на ниво маркера оксидативног стреса и ниво секреторног IgA у саливи код младих фудбалера
Ивана Баралић
докторске академске студије
2012-12-18
124
Испитивање дијетарних навика трудница у Алексиначком региону
Бојана Живадиновић
основне студије
2012-11-08
125
Исхрана у одржавању здравља гастроинтестиналног тракта
Јована Стошић
интегрисане академске студије
2012-10-03
126
Основни принципи парентералне исхране
Снежана Славнић
интегрисане академске студије
2012-10-02
127
Правилна исхрана бубрежних болесника
Ана Ракић
интегрисане академске студије
2012-10-02
128
Оптималан унос микронутријената у исхрани спортиста
Предраг Тодоровић
интегрисане академске студије
2012-04-25
129
Значај оптималног уноса појединих микронутријената у трудноћи
Ивана Михајловић
основне студије
2012-04-02
130
Оптимална суплементација у спортовима снаге
Вук Миљковић
интегрисане академске студије
2012-02-24
131
Дијетарне интервенције у превенцији гојазности
Ана Вукашиновић
основне студије
2011-12-19
132
Нутритивни значај витамина К
Јелена Мичета
основне студије
2011-12-05
133
Дијетарне интервенције у превенцији дијабетеса
Марина Благојевић
основне студије
2011-12-02
134
Значај суплемената у оптималној спортској исхрани
Ђорђе Ђорђић
интегрисане академске студије
2011-10-13
135
Анализа садржаја полифенола у језграстом воћу
Софија Станковић
основне студије
2011-09-13
136
Утицај термичког третмана на садржај поједине фракције хемицелулозе у производима од воћа
Катарина Петровић
интегрисане академске студије
2011-09-09
137
Одређивање садржаја хистамина у узорцима рибе
Ивана Бојанић
основне студије
2011-07-04
138
Карактеристике исхране спортиста током тренинга
Јована Дилбер
основне студије
2011-06-21
139
Карактеристике суплементације током периода опоравка спортиста
Јована Вукеља
основне студије
2011-04-28
140
Карактеристике исхране и суплементације клупских спортиста
Стеван Милосављевић
основне студије
2011-04-26
141
Дијетарни антиоксиданс астаксантин у промоцији здравља
Ивана Миленковић
основне студије
2011-04-06
142
Анализа квалитета меда у комерцијалној производњи
Ана Ђуровић
основне студије
2011-04-04
143
Биофлавоноиди као фитонутријенти
Ана Младеновић
основне студије
2011-03-23
144
Улога хране и дијететских производа у смањењу ризика од анемије
Милка Петровић
основне студије
2011-03-22
145
Улога и значај алфа - липонске киселине као дијетарног антиоксиданса
Наташа Алексић
основне студије
2010-12-27
146
Одрђивање антиоксидативне активности вина региона Србије
Урош Чакар
основне студије
2010-12-17
147
Оправданост употребе дијететских суплемената у популацији спортиста
Андреј Стојановић
основне студије
2010-11-12
148
Ензимско одређивање бета - глукана у производима од житарица
Аница Ранковић
основне студије
2010-10-28
149
Нутритивни значај витамина Д
Светлана Симић
основне студије
2010-09-24
150
Астаксантин - нови дијетарни антиоксиданс
Милена Виторовић
основне студије
2010-07-09
151
Улога и значај цинка у исхрани
Олина Дудашова
основне студије
2010-07-05
152
Учесталост коришћења дијететских суплемената са протеинима и амино киселинама у исхрани спортиста
Небојша Шимбовски
основне студије
2010-02-19
153
Улога антиоксидативних витамина у очувању здравља
Марија Петровић
основне студије
2010-02-17
154
Значај дијетарних интервенција у циљу смањења фактора ризика од кардиоваскуларних болести