Одређивање параметара процене статуса јетре и статуса гвожђа код физички активних мушких особа
Неда Тривић
интегрисане академске студије
2022-09-15
22
Предности и ограничења дијетарних интервенција
Ирина Рабреновић
интегрисане академске студије
2022-06-27
23
Одређивање целулозе у комерцијалним узорцима семенки за људску употребу
Јован Павловић
интегрисане академске студије
2022-04-08
24
Улоге кверцетина у организму и заступљеност суплемената са кверцетином на тржишту Србије
Виолета Аћимовић
интегрисане академске студије
2022-02-04
25
Анализа нутритивног уноса жена у репродуктивном добу које су на редукционим дијетама
Марина Зец
интегрисане академске студије
2021-09-02
26
Утицај краткорочне суплементације магнезијум - оксидом на статус магнезијума
Анђела Николић
интегрисане академске студије
2021-06-16
27
Опште особине хидросолубилних витамина
Ања Цвијетић
интегрисане академске студије
2020-12-30
28
Правилна исхрана у промоцији имунског система
Оља Ћук
основне студије
2020-12-02
29
Значај исхране у промоцији имуног система
Милица Луковић
интегрисане академске студије
2020-09-30
30
Хемијске и нутритивне карактеристике липосолубилних витамина
Ивана Малишић
интегрисане академске студије
2020-09-29
31
Одређивање садржаја магнезијума у дијететским суплементима атомском апсорпционом спектроскопијом
Тамара Чепић
интегрисане академске студије
2020-09-29
32
Значај правилне исхране и суплементације код младих спортисткиња
Ана Миловановић
интегрисане академске студије
2020-09-25
33
Нутритивне карактеристике и биолошки активна једињења тропа цвекле
Марија Лончар
интегрисане академске студије
2020-09-11
34
Дефицити енергетског уноса и нутријената
Алекса Манчић
интегрисане академске студије
2020-08-06
35
Хемијске и нутритивне карактеристике интензивних заслађивача
Милан Томић
основне студије
2020-07-20
36
Дијетарне интервенције у смањењу ризика хроничних незаразних болести
Никола Јаковљевић
интегрисане академске студије
2020-06-26
37
Карактеристике исхране спортиста и рекреативаца
Ивана Ђурђевић
интегрисане академске студије
2020-06-26
38
Нутритивни дефицит витамина Б12
Наташа Ракита
основне студије
2020-06-19
39
Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Урош Чакар
докторске академске студије
2020-06-13
40
Одређивање површински активних материја у предметима опште употребе
Ана Ћирковић
интегрисане академске студије
2020-06-11
41
Промена концепта здраве исхране у складу са захтевима за одрживу производњу
Јована Марковић
интегрисане академске студије
2019-09-30
42
Испитивање нутритивних карактеристика и здравствене исправности узорака погаче голице
Милена Тодоровић
интегрисане академске студије
2019-09-30
43
Дијетарне интервенције код жена са синдроном полицистичних јајника
Милица Ранковић
интегрисане академске студије
2019-09-30
44
Значај и потребе уноса протеина у исхрани физички активних особа
Јелена Милосављевић
интегрисане академске студије
2019-09-25
45
Трудноћа и лактација-нутритивне потребе и улога дијететских суплемената
Милица Васиљевић
интегрисане академске студије
2019-09-03
46
Нутритивни значај растворних дијетних влакана у исхрани
Маријана Димитријевић
интегрисане академске студије
2019-08-08
47
Садржај и активност антиоксидативних једињења у воћу и поврћу
Исидора Илић
интегрисане академске студије
2019-07-12
48
Супстанце које ометају ендокрину функцију као контаминанти у храни
Ана Млађеновић
интегрисане академске студије
2019-07-11
49
Биолошки активне компоненте хране у промоцији здравља кардиоваскуларног система
Катарина Видић
основне студије
2019-05-27
50
Гојазност код деце и малнутриција - значај дијетарних интервенција
Игор Лаић
интегрисане академске студије
2019-04-15
51
Поједини режими исхране у терапији гојазности
Војин Поповић
интегрисане академске студије
2018-11-09
52
Дијетарне препоруке у земљама Европе - сличности и разлике
Јована Василић
интегрисане академске студије
2018-11-05
53
Дијететски суплементи у редукцији телесне масе
Тијана Мијатовић
основне студије
2018-10-02
54
Дијетарне интервенције у превенцији кардиоваскуларних болести
Дуња Миленковић
интегрисане академске студије
2018-07-10
55
Правилна исхрана у периоду повећане физичке активности
Јована Јовановић
интегрисане академске студије
2018-04-20
56
Одређивање садржаја токоферола у биљним уљима као параметра квалитета
Милица Басић
интегрисане академске студије
2018-01-30
57
Утицај физичке активности на нутритивни статус
Јелена Медојевић
интегрисане академске студије
2017-09-28
58
Значај витамина Д код физички активних особа
Јована Медојевић
интегрисане академске студије
2017-09-28
59
Дијететски суплементи у превенцији дијабетес мелитуса тип II
Тамара Неговановић
интегрисане академске студије
2017-09-26
60
Одређивање садржаја полифенола и антиоксидативне активности у узорцима какао праха са домаћег тржишта
Марија Милојевић
интегрисане академске студије
2017-09-01
61
Утицај суплементације сојем Lactobacillus helveticus L10 на маркере имунолошког и оксидативног статуса врхунских спортиста
Danica Michaličkova
докторске академске студије
2017-06-14
62
Одређивање садржаја теобромина у какао производима
Јована Јовановић
интегрисане академске студије
2017-05-18
63
Опште карактеристике липосолубилних витамина
Драгана Видаковић
интегрисане академске студије
2017-05-04
64
Правилна исхрана у превенцији Diabetes mellitusa тип 2
Александар Гајић
интегрисане академске студије
2017-02-28
65
Утицај оралне примене Lactobacillus rhamnosus LA68 i Lactobacillus plantarum WCFS1 на имунолошке и метаболичке параметре мишева у условима експериментално индуковане неалкохолне масне јетре
Невена Ивановић
докторске академске студије
2016-09-30
66
Улога масти у исхрани спортиста
Милан Маргетић
интегрисане академске студије
2016-09-30
67
Улога исхране у Паркинсоновој болести
Јелена Јовановић
интегрисане академске студије
2016-09-29
68
Употреба ергогених средстава у популацији спортиста
Драгица Матић
интегрисане академске студије
2016-09-29
69
Заступљеност физичке активности у студентској популацији
Драгана Рафаиловић
интегрисане академске студије
2016-09-07
70
Значај и примена кетогене дијете
Марија Арсеновић
интегрисане академске студије
2016-09-07
71
Правилна исхрана у превенцији обољења доњих партија гастроинтестиналног тракта
Наташа Ћук
интегрисане академске студије
2016-08-26
72
Правилна исхрана код жена у менопаузи
Наташа Јовановић
интегрисане академске студије
2016-03-16
73
Дијетарне интервенције у смањењу ризика настанка малигних болести
Јелена Селаковић
интегрисане академске студије
2016-02-02
74
Утицај суплементације пробиотиком Lactobacillus helveticus L10 на промоцију здравља имунског система код врхунских спортиста
Бојан Брезавшчек
интегрисане академске студије
2016-02-02
75
Дијететски суплементи са ензимима у промоцији здравља дигестивног система
Даница Недовић
основне студије
2016-01-14
76
Актуелне дијетарне препоруке за превенцију кардиоваскуларних обољења
Јелена Петронијевић
интегрисане академске студије
2015-11-30
77
Дијетарне интервенције код неуродегенеративних обољења
Неда Томић
интегрисане академске студије
2015-10-08
78
Значај примене пробиотских микроорганизама у педијатријској популацији
Марија Илић
интегрисане академске студије
2015-09-28
79
Одређивање садржаја укупних полифенола у антиоксидативне активности у одабраним врстама зеленог лиснатог поврћа
Ивана Ташковић
интегрисане академске студије
2015-06-12
80
Медицинска нутритивна терапија поремећеја исхране
Неда Станчић
основне студије
2015-03-20
81
Антиоксидативне особине одабраних врста зеленог лиснатог поврћа
Милица Танасковић
интегрисане академске студије
2015-03-06
82
Потребе за уносом макронутријената код физички активних особа
Небојша Јаковљевић
основне студије
2015-03-02
83
Оптимална исхрана адолесцената
Јована Станојевић
интегрисане академске студије
2014-11-14
84
Дијетарне интервенције у превенцији метаболичког синдрома
Александра Лаковић
интегрисане академске студије
2014-11-06
85
Карактеристике исхране старије популације
Душица Трифуновић
интегрисане академске студије
2014-10-06
86
Значај исхране код особа оболелих од Паркинсонове болести
Јелена Лекић
интегрисане академске студије
2014-10-01
87
Испитивање утицаја укупних дијетних влакана и резистентног скроба на смањење фактора ризика за појаву дијабетес мелитуса типа 2 код гојазних пацијената са поремећеном гликорегулацијом
Маргарита Додевска
докторске академске студије
2014-09-30
88
Значај пробиотика у спортској исхрани
Невена Драшковић
интегрисане академске студије
2014-09-29
89
Утицај суплементације алфа-липонском киселином на параметре оксидативног стреса и антиоксидативне заштите код оболелих од схизофреније
Бојана Видовић
докторске академске студије
2014-07-19
90
Нежељене реакције на храну
Урош Ерац
интегрисане академске студије
2014-07-10
91
Значај оптималног уноса протеина код спортиста и опште популације
Драгана Пантовић
интегрисане академске студије
2014-07-08
92
Нутритивни значај пробиотских микроорганизама
Анђелка Гајовић
основне студије
2014-04-24
93
Значај оптималне исхране у превенцији малигних болести
Марко Деспотовић
интегрисане академске студије
2014-02-26
94
Значај Медитеранске дијете у промоцији здравља кардиоваскуларног система
Милица Филиповић
основне студије
2014-02-18
95
Анкета о навикама у исхрани трудница на територији града Београда
Милица Ђорђевић
основне студије
2013-12-25
96
Значај исхране код пацијената са психијатријским поремећајима
Кристина Колачек
интегрисане академске студије
2013-10-28
97
Значај исхране код особа оболелих од епилепсије
Срђан Муњиза
интегрисане академске студије
2013-10-28
98
Значај и потребе за уносом витамина и минерала код деце предшколског и млађег школског узраста
Огњен Тодоровић
основне студије
2013-09-30
99
Правилна исхрана у промоцији здравља горњих партија GIT-a
Олга Ђурић
основне студије
2013-07-12
100
Ризици суплементације у спорту
Новица Крагујевић
основне студије
2013-06-14
101
Оптимална исхрана у спортској активности
Владан Томовић
интегрисане академске студије
2013-05-27
102
Значај оптималне исхране у превенцији дислипидемија
Ана Миланковић
интегрисане академске студије
2013-05-15
103
Утицај термичког третмана на поједине минералне материје
Јелена Лазовић
основне студије
2013-04-26
104
Утицај термичког третмана на садржај витамина Ц у намирницама
Невена Јуруковић
основне студије
2013-04-12
105
Значај јода у исхрани
Александра Дамњановић
интегрисане академске студије
2013-04-08
106
Медицинска нутритивна терапија у превенцији диабетес меллитуса типа 2
Милош Радуновић
интегрисане академске студије
2013-04-03
107
Методе испитивања квалитета меда
Милена Миленковић
интегрисане академске студије
2013-03-29
108
Хемијска анализа састава пекарских производа
Јасмина Урошевић
основне студије
2013-02-27
109
Биолошки активна једињења са дермопротективним деловањем
Марија Николић
основне студије
2012-12-21
110
Утицај суплементације астаксантином на ниво маркера оксидативног стреса и ниво секреторног IgA у саливи код младих фудбалера
Ивана Баралић
докторске академске студије
2012-12-18
111
Испитивање дијетарних навика трудница у Алексиначком региону
Бојана Живадиновић
основне студије
2012-11-08
112
Исхрана у одржавању здравља гастроинтестиналног тракта
Јована Стошић
интегрисане академске студије
2012-10-03
113
Основни принципи парентералне исхране
Снежана Славнић
интегрисане академске студије
2012-10-02
114
Правилна исхрана бубрежних болесника
Ана Ракић
интегрисане академске студије
2012-10-02
115
Оптималан унос микронутријената у исхрани спортиста
Предраг Тодоровић
интегрисане академске студије
2012-04-25
116
Значај оптималног уноса појединих микронутријената у трудноћи
Ивана Михајловић
основне студије
2012-04-02
117
Оптимална суплементација у спортовима снаге
Вук Миљковић
интегрисане академске студије
2012-02-24
118
Дијетарне интервенције у превенцији гојазности
Ана Вукашиновић
основне студије
2011-12-19
119
Нутритивни значај витамина К
Јелена Мичета
основне студије
2011-12-05
120
Дијетарне интервенције у превенцији дијабетеса
Марина Благојевић
основне студије
2011-12-02
121
Значај суплемената у оптималној спортској исхрани
Ђорђе Ђорђић
интегрисане академске студије
2011-10-13
122
Анализа садржаја полифенола у језграстом воћу
Софија Станковић
основне студије
2011-09-13
123
Утицај термичког третмана на садржај поједине фракције хемицелулозе у производима од воћа
Катарина Петровић
интегрисане академске студије
2011-09-09
124
Одређивање садржаја хистамина у узорцима рибе
Ивана Бојанић
основне студије
2011-07-04
125
Карактеристике исхране спортиста током тренинга
Јована Дилбер
основне студије
2011-06-21
126
Карактеристике суплементације током периода опоравка спортиста
Јована Вукеља
основне студије
2011-04-28
127
Карактеристике исхране и суплементације клупских спортиста
Стеван Милосављевић
основне студије
2011-04-26
128
Дијетарни антиоксиданс астаксантин у промоцији здравља
Ивана Миленковић
основне студије
2011-04-06
129
Анализа квалитета меда у комерцијалној производњи
Ана Ђуровић
основне студије
2011-04-04
130
Биофлавоноиди као фитонутријенти
Ана Младеновић
основне студије
2011-03-23
131
Улога хране и дијететских производа у смањењу ризика од анемије
Милка Петровић
основне студије
2011-03-22
132
Улога и значај алфа - липонске киселине као дијетарног антиоксиданса
Наташа Алексић
основне студије
2010-12-27
133
Одрђивање антиоксидативне активности вина региона Србије
Урош Чакар
основне студије
2010-12-17
134
Оправданост употребе дијететских суплемената у популацији спортиста
Андреј Стојановић
основне студије
2010-11-12
135
Ензимско одређивање бета - глукана у производима од житарица
Аница Ранковић
основне студије
2010-10-28
136
Нутритивни значај витамина Д
Светлана Симић
основне студије
2010-09-24
137
Астаксантин - нови дијетарни антиоксиданс
Милена Виторовић
основне студије
2010-07-09
138
Улога и значај цинка у исхрани
Олина Дудашова
основне студије
2010-07-05
139
Учесталост коришћења дијететских суплемената са протеинима и амино киселинама у исхрани спортиста
Небојша Шимбовски
основне студије
2010-02-19
140
Улога антиоксидативних витамина у очувању здравља
Марија Петровић
основне студије
2010-02-17
141
Значај дијетарних интервенција у циљу смањења фактора ризика од кардиоваскуларних болести