Одређивање параметара процене статуса јетре и статуса гвожђа код физички активних мушких особа
Неда Тривић
интегрисане академске студије
2022-09-15
33
Предности и ограничења дијетарних интервенција
Ирина Рабреновић
интегрисане академске студије
2022-06-27
34
Одређивање целулозе у комерцијалним узорцима семенки за људску употребу
Јован Павловић
интегрисане академске студије
2022-04-08
35
Улоге кверцетина у организму и заступљеност суплемената са кверцетином на тржишту Србије
Виолета Аћимовић
интегрисане академске студије
2022-02-04
36
Анализа нутритивног уноса жена у репродуктивном добу које су на редукционим дијетама
Марина Зец
интегрисане академске студије
2021-09-02
37
Утицај краткорочне суплементације магнезијум - оксидом на статус магнезијума
Анђела Николић
интегрисане академске студије
2021-06-16
38
Опште особине хидросолубилних витамина
Ања Цвијетић
интегрисане академске студије
2020-12-30
39
Правилна исхрана у промоцији имунског система
Оља Ћук
основне студије
2020-12-02
40
Значај исхране у промоцији имуног система
Милица Луковић
интегрисане академске студије
2020-09-30
41
Хемијске и нутритивне карактеристике липосолубилних витамина
Ивана Малишић
интегрисане академске студије
2020-09-29
42
Одређивање садржаја магнезијума у дијететским суплементима атомском апсорпционом спектроскопијом
Тамара Чепић
интегрисане академске студије
2020-09-29
43
Значај правилне исхране и суплементације код младих спортисткиња
Ана Миловановић
интегрисане академске студије
2020-09-25
44
Нутритивне карактеристике и биолошки активна једињења тропа цвекле
Марија Лончар
интегрисане академске студије
2020-09-11
45
Дефицити енергетског уноса и нутријената
Алекса Манчић
интегрисане академске студије
2020-08-06
46
Хемијске и нутритивне карактеристике интензивних заслађивача
Милан Томић
основне студије
2020-07-20
47
Дијетарне интервенције у смањењу ризика хроничних незаразних болести
Никола Јаковљевић
интегрисане академске студије
2020-06-26
48
Карактеристике исхране спортиста и рекреативаца
Ивана Ђурђевић
интегрисане академске студије
2020-06-26
49
Нутритивни дефицит витамина Б12
Наташа Ракита
основне студије
2020-06-19
50
Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Урош Чакар
докторске академске студије
2020-06-13
51
Одређивање површински активних материја у предметима опште употребе
Ана Ћирковић
интегрисане академске студије
2020-06-11
52
Промена концепта здраве исхране у складу са захтевима за одрживу производњу
Јована Марковић
интегрисане академске студије
2019-09-30
53
Испитивање нутритивних карактеристика и здравствене исправности узорака погаче голице
Милена Тодоровић
интегрисане академске студије
2019-09-30
54
Дијетарне интервенције код жена са синдроном полицистичних јајника
Милица Ранковић
интегрисане академске студије
2019-09-30
55
Значај и потребе уноса протеина у исхрани физички активних особа
Јелена Милосављевић
интегрисане академске студије
2019-09-25
56
Трудноћа и лактација-нутритивне потребе и улога дијететских суплемената
Милица Васиљевић
интегрисане академске студије
2019-09-03
57
Нутритивни значај растворних дијетних влакана у исхрани
Маријана Димитријевић
интегрисане академске студије
2019-08-08
58
Садржај и активност антиоксидативних једињења у воћу и поврћу
Исидора Илић
интегрисане академске студије
2019-07-12
59
Супстанце које ометају ендокрину функцију као контаминанти у храни
Ана Млађеновић
интегрисане академске студије
2019-07-11
60
Биолошки активне компоненте хране у промоцији здравља кардиоваскуларног система
Катарина Видић
основне студије
2019-05-27
61
Гојазност код деце и малнутриција - значај дијетарних интервенција
Игор Лаић
интегрисане академске студије
2019-04-15
62
Поједини режими исхране у терапији гојазности
Војин Поповић
интегрисане академске студије
2018-11-09
63
Дијетарне препоруке у земљама Европе - сличности и разлике
Јована Василић
интегрисане академске студије
2018-11-05
64
Дијететски суплементи у редукцији телесне масе
Тијана Мијатовић
основне студије
2018-10-02
65
Дијетарне интервенције у превенцији кардиоваскуларних болести
Дуња Миленковић
интегрисане академске студије
2018-07-10
66
Правилна исхрана у периоду повећане физичке активности
Јована Јовановић
интегрисане академске студије
2018-04-20
67
Одређивање садржаја токоферола у биљним уљима као параметра квалитета
Милица Басић
интегрисане академске студије
2018-01-30
68
Утицај физичке активности на нутритивни статус
Јелена Медојевић
интегрисане академске студије
2017-09-28
69
Значај витамина Д код физички активних особа
Јована Медојевић
интегрисане академске студије
2017-09-28
70
Дијететски суплементи у превенцији дијабетес мелитуса тип II
Тамара Неговановић
интегрисане академске студије
2017-09-26
71
Одређивање садржаја полифенола и антиоксидативне активности у узорцима какао праха са домаћег тржишта
Марија Милојевић
интегрисане академске студије
2017-09-01
72
Утицај суплементације сојем Lactobacillus helveticus L10 на маркере имунолошког и оксидативног статуса врхунских спортиста
Danica Michaličkova
докторске академске студије
2017-06-14
73
Одређивање садржаја теобромина у какао производима
Јована Јовановић
интегрисане академске студије
2017-05-18
74
Опште карактеристике липосолубилних витамина
Драгана Видаковић
интегрисане академске студије
2017-05-04
75
Правилна исхрана у превенцији Diabetes mellitusa тип 2
Александар Гајић
интегрисане академске студије
2017-02-28
76
Утицај оралне примене Lactobacillus rhamnosus LA68 i Lactobacillus plantarum WCFS1 на имунолошке и метаболичке параметре мишева у условима експериментално индуковане неалкохолне масне јетре
Невена Ивановић
докторске академске студије
2016-09-30
77
Улога масти у исхрани спортиста
Милан Маргетић
интегрисане академске студије
2016-09-30
78
Улога исхране у Паркинсоновој болести
Јелена Јовановић
интегрисане академске студије
2016-09-29
79
Употреба ергогених средстава у популацији спортиста
Драгица Матић
интегрисане академске студије
2016-09-29
80
Заступљеност физичке активности у студентској популацији
Драгана Рафаиловић
интегрисане академске студије
2016-09-07
81
Значај и примена кетогене дијете
Марија Арсеновић
интегрисане академске студије
2016-09-07
82
Правилна исхрана у превенцији обољења доњих партија гастроинтестиналног тракта
Наташа Ћук
интегрисане академске студије
2016-08-26
83
Правилна исхрана код жена у менопаузи
Наташа Јовановић
интегрисане академске студије
2016-03-16
84
Дијетарне интервенције у смањењу ризика настанка малигних болести
Јелена Селаковић
интегрисане академске студије
2016-02-02
85
Утицај суплементације пробиотиком Lactobacillus helveticus L10 на промоцију здравља имунског система код врхунских спортиста
Бојан Брезавшчек
интегрисане академске студије
2016-02-02
86
Дијететски суплементи са ензимима у промоцији здравља дигестивног система
Даница Недовић
основне студије
2016-01-14
87
Актуелне дијетарне препоруке за превенцију кардиоваскуларних обољења
Јелена Петронијевић
интегрисане академске студије
2015-11-30
88
Дијетарне интервенције код неуродегенеративних обољења
Неда Томић
интегрисане академске студије
2015-10-08
89
Значај примене пробиотских микроорганизама у педијатријској популацији
Марија Илић
интегрисане академске студије
2015-09-28
90
Одређивање садржаја укупних полифенола у антиоксидативне активности у одабраним врстама зеленог лиснатог поврћа
Ивана Ташковић
интегрисане академске студије
2015-06-12
91
Медицинска нутритивна терапија поремећеја исхране
Неда Станчић
основне студије
2015-03-20
92
Антиоксидативне особине одабраних врста зеленог лиснатог поврћа
Милица Танасковић
интегрисане академске студије
2015-03-06
93
Потребе за уносом макронутријената код физички активних особа
Небојша Јаковљевић
основне студије
2015-03-02
94
Оптимална исхрана адолесцената
Јована Станојевић
интегрисане академске студије
2014-11-14
95
Дијетарне интервенције у превенцији метаболичког синдрома
Александра Лаковић
интегрисане академске студије
2014-11-06
96
Карактеристике исхране старије популације
Душица Трифуновић
интегрисане академске студије
2014-10-06
97
Значај исхране код особа оболелих од Паркинсонове болести
Јелена Лекић
интегрисане академске студије
2014-10-01
98
Испитивање утицаја укупних дијетних влакана и резистентног скроба на смањење фактора ризика за појаву дијабетес мелитуса типа 2 код гојазних пацијената са поремећеном гликорегулацијом
Маргарита Додевска
докторске академске студије
2014-09-30
99
Значај пробиотика у спортској исхрани
Невена Драшковић
интегрисане академске студије
2014-09-29
100
Утицај суплементације алфа-липонском киселином на параметре оксидативног стреса и антиоксидативне заштите код оболелих од схизофреније
Бојана Видовић
докторске академске студије
2014-07-19
101
Нежељене реакције на храну
Урош Ерац
интегрисане академске студије
2014-07-10
102
Значај оптималног уноса протеина код спортиста и опште популације
Драгана Пантовић
интегрисане академске студије
2014-07-08
103
Нутритивни значај пробиотских микроорганизама
Анђелка Гајовић
основне студије
2014-04-24
104
Значај оптималне исхране у превенцији малигних болести
Марко Деспотовић
интегрисане академске студије
2014-02-26
105
Значај Медитеранске дијете у промоцији здравља кардиоваскуларног система
Милица Филиповић
основне студије
2014-02-18
106
Анкета о навикама у исхрани трудница на територији града Београда
Милица Ђорђевић
основне студије
2013-12-25
107
Значај исхране код пацијената са психијатријским поремећајима
Кристина Колачек
интегрисане академске студије
2013-10-28
108
Значај исхране код особа оболелих од епилепсије
Срђан Муњиза
интегрисане академске студије
2013-10-28
109
Значај и потребе за уносом витамина и минерала код деце предшколског и млађег школског узраста
Огњен Тодоровић
основне студије
2013-09-30
110
Правилна исхрана у промоцији здравља горњих партија GIT-a
Олга Ђурић
основне студије
2013-07-12
111
Ризици суплементације у спорту
Новица Крагујевић
основне студије
2013-06-14
112
Оптимална исхрана у спортској активности
Владан Томовић
интегрисане академске студије
2013-05-27
113
Значај оптималне исхране у превенцији дислипидемија
Ана Миланковић
интегрисане академске студије
2013-05-15
114
Утицај термичког третмана на поједине минералне материје
Јелена Лазовић
основне студије
2013-04-26
115
Утицај термичког третмана на садржај витамина Ц у намирницама
Невена Јуруковић
основне студије
2013-04-12
116
Значај јода у исхрани
Александра Дамњановић
интегрисане академске студије
2013-04-08
117
Медицинска нутритивна терапија у превенцији диабетес меллитуса типа 2
Милош Радуновић
интегрисане академске студије
2013-04-03
118
Методе испитивања квалитета меда
Милена Миленковић
интегрисане академске студије
2013-03-29
119
Хемијска анализа састава пекарских производа
Јасмина Урошевић
основне студије
2013-02-27
120
Биолошки активна једињења са дермопротективним деловањем
Марија Николић
основне студије
2012-12-21
121
Утицај суплементације астаксантином на ниво маркера оксидативног стреса и ниво секреторног IgA у саливи код младих фудбалера
Ивана Баралић
докторске академске студије
2012-12-18
122
Испитивање дијетарних навика трудница у Алексиначком региону
Бојана Живадиновић
основне студије
2012-11-08
123
Исхрана у одржавању здравља гастроинтестиналног тракта
Јована Стошић
интегрисане академске студије
2012-10-03
124
Основни принципи парентералне исхране
Снежана Славнић
интегрисане академске студије
2012-10-02
125
Правилна исхрана бубрежних болесника
Ана Ракић
интегрисане академске студије
2012-10-02
126
Оптималан унос микронутријената у исхрани спортиста
Предраг Тодоровић
интегрисане академске студије
2012-04-25
127
Значај оптималног уноса појединих микронутријената у трудноћи
Ивана Михајловић
основне студије
2012-04-02
128
Оптимална суплементација у спортовима снаге
Вук Миљковић
интегрисане академске студије
2012-02-24
129
Дијетарне интервенције у превенцији гојазности
Ана Вукашиновић
основне студије
2011-12-19
130
Нутритивни значај витамина К
Јелена Мичета
основне студије
2011-12-05
131
Дијетарне интервенције у превенцији дијабетеса
Марина Благојевић
основне студије
2011-12-02
132
Значај суплемената у оптималној спортској исхрани
Ђорђе Ђорђић
интегрисане академске студије
2011-10-13
133
Анализа садржаја полифенола у језграстом воћу
Софија Станковић
основне студије
2011-09-13
134
Утицај термичког третмана на садржај поједине фракције хемицелулозе у производима од воћа
Катарина Петровић
интегрисане академске студије
2011-09-09
135
Одређивање садржаја хистамина у узорцима рибе
Ивана Бојанић
основне студије
2011-07-04
136
Карактеристике исхране спортиста током тренинга
Јована Дилбер
основне студије
2011-06-21
137
Карактеристике суплементације током периода опоравка спортиста
Јована Вукеља
основне студије
2011-04-28
138
Карактеристике исхране и суплементације клупских спортиста
Стеван Милосављевић
основне студије
2011-04-26
139
Дијетарни антиоксиданс астаксантин у промоцији здравља
Ивана Миленковић
основне студије
2011-04-06
140
Анализа квалитета меда у комерцијалној производњи
Ана Ђуровић
основне студије
2011-04-04
141
Биофлавоноиди као фитонутријенти
Ана Младеновић
основне студије
2011-03-23
142
Улога хране и дијететских производа у смањењу ризика од анемије
Милка Петровић
основне студије
2011-03-22
143
Улога и значај алфа - липонске киселине као дијетарног антиоксиданса
Наташа Алексић
основне студије
2010-12-27
144
Одрђивање антиоксидативне активности вина региона Србије
Урош Чакар
основне студије
2010-12-17
145
Оправданост употребе дијететских суплемената у популацији спортиста
Андреј Стојановић
основне студије
2010-11-12
146
Ензимско одређивање бета - глукана у производима од житарица
Аница Ранковић
основне студије
2010-10-28
147
Нутритивни значај витамина Д
Светлана Симић
основне студије
2010-09-24
148
Астаксантин - нови дијетарни антиоксиданс
Милена Виторовић
основне студије
2010-07-09
149
Улога и значај цинка у исхрани
Олина Дудашова
основне студије
2010-07-05
150
Учесталост коришћења дијететских суплемената са протеинима и амино киселинама у исхрани спортиста
Небојша Шимбовски
основне студије
2010-02-19
151
Улога антиоксидативних витамина у очувању здравља
Марија Петровић
основне студије
2010-02-17
152
Значај дијетарних интервенција у циљу смањења фактора ризика од кардиоваскуларних болести