Uticaj suplementacije kombinacijom korisnih bakterija na faktore inflamacije kod pacijentkinja sa prekomernom telesnom masom
Luka Marošanin
integrisane akademske studije
2021-09-30
3
Nove evropske dijetarne referentne vrednosti za vitamine
Ivana Milošević
integrisane akademske studije
2021-03-25
4
Nutritivna, hemijska i biološka karakterizacija morskih algi Halimeda tuna, Codium bursa, Cytoseira barbata i morske trave Cymodocea nodosa iz Jadranskog mora
Sanja Milović
doktorske akademske studije
2020-09-30
5
Ispitivanje parametara kvaliteta meda sa područja jugoistočne Srbije
Vladimir Apostolović
osnovne studije
2016-11-18
6
Određivanje sadržaja glutena u pivu
Aleksandar Paunović
integrisane akademske studije
2016-05-17
7
Ispitivanje uticaja termičkog tretmana na nastajanje akrilamida u namirnicama sa visokim sadržajem skroba primenom unapređene metode gasne hromatografije
Veselin Delević
doktorske akademske studije
2015-12-25
8
Alergije na hranu
Nevena Perišić
integrisane akademske studije
2015-10-08
9
Hemijski sastav i nutritivna vrednost suvih leguminoza
Marija Bogovac
osnovne studije
2013-05-17
10
Provera označavanja alergena u dodacima ishrani sa tržišta Srbije
Lucija Vukčević
osnovne studije
2012-06-22
11
Određivanje sadržaja glutena u dijetetskim suplementima za sportiste
Maja Hadžiabdić
integrisane akademske studije
2012-02-28
12
Određivanje sadržaja glutena u dodacima ishrani na tržištu Srbije